/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); DJI's Drone-app werkt niet op Pixel 6 - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

DJI’s Drone-app werkt niet op Pixel 6

DJI is een van de grootste namen in consumentendrones en actiecamera’s, maar om de een of andere reden kan het bedrijf zijn apps niet draaien op de nieuwe Google Pixel 6. Het is een verwarrende situatie die Pixel 6-bezitters ervan weerhoudt hun drones te gebruiken. , en het benadrukt de bizarre methode van DJI om apps te distribueren.

Hier is het probleem: de huidige versies van de DJI Fly- en DJI Mimo-apps geven geen live videofeeds weer op Pixel 6-apparaten. De app-bediening werkt nog steeds, maar tenzij je graag blind vliegt, maakt dit probleem DJI-drones praktisch nutteloos voor elke Pixel 6-bezitter.

Vier weken geleden bevestigde een moderator van het DJI-forum dat het bedrijf eraan werkt om dit probleem op te lossen. Maar dat was vier weken geleden. Het bedrijf heeft klanten niet geïnformeerd over de voortgang en stelt voor om “een ander compatibel mobiel apparaat” te gebruiken met DJI-producten als je een Pixel 6 bezit.

Na bevestiging met onze aangewezen teams zijn de groeiende incompatibiliteitsproblemen van de Pixel 6 of Pixel 6 Pro opgemerkt. We zullen er aandacht aan besteden en ons best doen om het zo snel mogelijk op te lossen. Even geduld en bedankt voor uw begrip. Als je hier veel last van hebt, raden we aan om een ​​ander compatibel mobiel apparaat te lenen of te gebruiken.

Het is een frustrerende situatie. App-incompatibiliteiten met de Pixel 6 zijn begrijpelijk, aangezien dit het eerste en enige apparaat is dat op de aangepaste Tensor-processor van Google draait. Maar de Pixel 6 is een van de grootste vlaggenschiptelefoons van het jaar. Het meer dan een maand onbeheerd achterlaten is schadelijk voor klanten en het DJI-merk.

Om nog maar te zwijgen van al deze problemen met de Pixel 6 komen op een moment dat DJI-klanten erg in de war zijn over DJI-apps. Het bedrijf stopte ongeveer een jaar geleden met het updaten van zijn apps in de Play Store en als klanten de nieuwste versies van deze apps willen, moeten ze de DJI-website bezoeken. (DJI heeft nooit uitgelegd waarom hij deze wijziging heeft aangebracht, wat te maken zou kunnen hebben met sancties van de overheid of het Play Store-beleid.)

We hopen dat DJI dit voor Kerstmis kan oplossen wanneer mensen drones of Pixel 6-apparaten als cadeau krijgen. Maar op het moment van schrijven heeft het bedrijf klanten niet op de hoogte gehouden van de voortgang.

Bron: Android Police


Posted

in

by