DJI Action 2 verbijstert, Switch’s N64-lanceringsramp

Er is zelden een rustige week in de technische wereld, maar de winnaars en verliezers van Trusted Reviews kunnen de ruis verminderen en u de grootste krantenkoppen van de afgelopen zeven dagen geven.

Zelfs met het einde van ‘Techtober’ was het een geweldige week op het Trusted Reviews-kantoor – Pixel 6-telefoons hebben ons vereerd met hun aanwezigheid, de 2021 MacBook Pro zal naar verwachting binnenkort arriveren en DJI heeft eindelijk het langverwachte vervolg gedumpt tot het waar is. GoPro-concurrent, de DJI Osmo Action. Het is een tijdje geleden dat ik zo enthousiast was over een actiecamera, de DJI Action 2 neemt gemakkelijk de plaats in van de winnaars van deze week.

Aan de andere kant – hoewel het me won met de een-twee-release van de OLED Switch en Metroid Dread in dezelfde week, had Nintendo niet hetzelfde geluk met de uitrol van Switch. Online Plus, in het bijzonder voor zijn N64-emulatiegames. Je zou denken dat een heleboel games van meer dan 20 jaar oud prima zouden werken op een moderne console, maar zo werkte het niet helemaal.

Verliezer: Nintendo Switch Online Plus

Als het gaat om het maken van games, doet geen enkel bedrijf het beter dan Nintendo. Helaas kan hetzelfde niet gezegd worden voor downloadbare content en online diensten – op dit gebied is Nintendo altijd achterop geraakt en het Switch Online Plus-abonnement is daar een perfect voorbeeld van. Deze nieuwe service brengt de kosten op £ 34,99 en geeft gebruikers toegang tot meerdere N64- en Sega Mega Drive-games, evenals de aankomende DLC voor Animal Crossing: New Horizons.

Het concept zelf lijkt een beetje dwaas, vooral voor iedereen die geen exemplaar van Animal Crossing heeft, en voor die prijs is het niet te ver verwijderd van de kosten van een jaarlijks PlayStation Plus-lidmaatschap die je zou verwachten. verdient elke maand drie gratis spellen om te spelen. Echter, voor mensen die hebben besloten om de sprong te wagen, is de kans groot dat ze worden getroffen door een zwaar geval van wroeging van de koper. De N64-games, die misschien wel de grootste trekking in dit abonnement zijn, zijn eigenlijk een met lag gevulde puinhoop.

Verschillende gebruikers hebben op Twitter hun frustratie geuit om te laten zien hoe kapot deze versies van de N64-klassiekers werkelijk zijn. Als je het niet erg vindt om een ​​beetje nachtmerrie-brandstof in het proces te krijgen, lijkt het gewoon dwaas om te zien dat deze games zo slecht presteren op moderne hardware.

Plus, met zoveel fans die zich tot emulatie wenden vanwege de ontspannen benadering van Nintendo om zijn bestaande bibliotheek met games naar de Switch te brengen, heeft de Online Plus-service weinig gedaan om hun gedachten te veranderen. . Nu we bijna vijf jaar bezig zijn met de Switch-levenscyclus, denk ik dat het redelijk is om te zeggen dat de dromen om onderweg toegang te hebben tot de eens zo bloeiende Virtual Console, voorbij zijn.

0 Shares:
You May Also Like
Read More

Een verloren iPhone terugvinden

Als u uw iPhone bent kwijtgeraakt of kwijt bent, maakt u zich waarschijnlijk zorgen, vooral als deze is…
Read More

Wat is er nieuw in Node.js 16? –

Node.js heeft zijn nieuwste grote release uitgebracht. Uitgebracht in april 2021, v16 is de nieuwe “huidige” versie. In…