De OnePlus 10 Pro wordt later deze maand eindelijk wereldwijd gelanceerd

OnePlus heeft aangekondigd dat, eindelijk, zijn vlaggenschip, de OnePlus 10 Pro, dat ooit eens alleen in China was, later deze maand wereldwijd zal worden gelanceerd.

Programma Om op 31 januari om 07.00 uur PT / 00.00 uur ET / 22.00 uur BST te lanceren, is de OnePlus 15 Pro gelukkig slechts een week verwijderd van lancering in Europa, Noord-Amerika en India. Helaas slaat OnePlus zoals gewoonlijk een versie over in Australië, dus klanten zullen het apparaat moeten importeren als ze het in handen willen krijgen.

Na de lancering in China op 11 januari 2022, kennen we de specificaties van de OnePlus 10 Pro al geruime tijd, wat het wachten op het apparaat des te pijnlijker maakte.

Uitgerust met een Snapdragon 8 Gen 1-processor, tot 12 GB LPDDR5, een 5 mAh-batterij en tot 000 GB aan opslagruimte, biedt de OnePlus 256 Pro een zeer aantrekkelijke reeks specificaties die meer dan in staat zijn om alles uit te voeren wat u maar wilt op de 6 ,7-inch 120Hz 1440p AMOLED-scherm.

De OnePlus 10 Pro heeft ook een indrukwekkende reeks camera’s gemaakt in samenwerking met Hasselblad. Op de 10 Pro vind je een 48 MP hoofdsensor, een 50 MP ultragroothoekcamera en een 8 MP telecamera.

OnePlus zal naar verwachting prijs- en beschikbaarheidsdetails aankondigen tijdens het lanceringsevenement, dat je kunt bekijken op het YouTube-kanaal van het bedrijf, dus zorg ervoor dat je afstemt voor meer informatie als je de OnePlus-winkelpagina niet al vernieuwt.

0 Shares:
You May Also Like
Read More

7 Docker-antimodellen die u moet vermijden

Docker heeft softwareontwikkeling getransformeerd met zijn eenvoudige containermodel waarmee u snel workloads kunt groeperen in herhaalbare eenheden. Hoewel…