De Airstream eStream camper geeft me de belofte om mijn koffers te maken voor het leven op de weg

Sinds ik in 2010 naar de Verenigde Staten ben verhuisd, heb ik de ambitie om een ​​Airstream-camper (of RV zoals ze dat noemen) te bezitten. Deze schitterende en ruime Argentijnse trailers achtervolgen me nog steeds terwijl ik ernaar kijk sinds mijn vochtige en ongemakkelijke tent in het zuiden van Florida in het zuiden.

Het nieuwste concept dat het bedrijf onthulde, versterkt deze wens niet. Het bedrijf Thor Industries kondigde een elektrische Airstream-oproep aan genaamd eStream (via Autoblog) met autovoortstuwingstechnologie en een autonome motorvoortstuwingsgroep.

Dit betekent dat de Airstream eSteam, in plaats van de caravan te moeten slepen als een eigen gewicht, helpt om de handdoek te trekken. Dit vertaalt zich in energie-efficiëntie of verbeterde autonomie, als u elektrisch rijdt.

Het bedrijf verklaart in zijn documenten: “De technologie die we samen hebben ontwikkeld (met ZF) creëert een gesynchroniseerde relatie tussen de trailer en het trekkende voertuig, waardoor de trailer in harmonie met het trekkende voertuig kan bewegen, waardoor zowel de tractie als de tractie wordt verminderd. effect vereist door het trekkende voertuig. voertuig. Dit verbetert op zijn beurt de mogelijke plaag van de combinatie aanzienlijk. In wezen hebben we de trailer omgebouwd tot een elektrisch voertuig.

Daarnaast is er ook een autonoom onderdeel van het nieuwe eStream-concept, waarmee mensen met een afstandsbediening hun caravan op een camping of parkeerplaats kunnen manoeuvreren, zodra deze is gedetecteerd door de voertuigtrekker.

Nieuwe caravans kunnen ook degenen die niet in staat zijn om de VR-gewichtsverdeling gemakkelijker te beheren, in staat stellen. L’EStream kan dit zelf regelen.

We weten meteen niet of Thor deze VR op de markt wil brengen. Als dit het geval is, is het waarschijnlijk zelfs lager dan de prijs van een Airstream-standaard, die begint bij dezelfde prijs als een fatsoenlijk huis (volgens de plaats waar je het koopt) bij $ 179.000. Reve, Chris.

0 Shares:
You May Also Like
Read More

Nummers toevoegen in Google Spreadsheets

U kunt veel verschillende wiskundige bewerkingen uitvoeren in Google Spreadsheets, waaronder het toevoegen van getallen. U kunt getallen…
Read More

Hoe u uw PS5-naam kunt wijzigen

Als je vastzit aan een gênante, gedateerde of gewoon oude PlayStation Network-naam, wil je misschien weten hoe je…