Bitcoin-accumulatiepatronen laten zien dat rally alleen in een vroeg stadium kan zijn

Bitcoin-accumulatiepatronen blijven erop wijzen dat de recente rally mogelijk niet snel zal eindigen. Beleggers bleven activa accumuleren omdat het volume van bitcoins dat naar beurzen wordt gestuurd voor verkoop of uitwisseling onder het accumulatietempo daalt.

De uitstroom van de beurzen is nog steeds groter dan de instroom naar de beurzen. Signaalaccumulatiepatronen, geen verkooppatronen.

Verwante lectuur | Een on-chain-expert voorspelt dat Bitcoin in deze cyclus zal pieken op $ 162K

Op woensdag zakte de bitcoin prijs onder de $38000 en handelde in de $37000 range. De instroom van 11,3 duizend BTC naar de beurzen correleerde met deze prijsdaling. Maar in de volgende twee uur nadat de prijs was gedaald, was er een uitstroom van bitcoins van de beurzen. 19,3 duizend BTC werden verwijderd in de komende twee uur na de prijsdaling. Het is aangetoond dat beleggers hun munten verzamelen in plaats van verkopen.

Deviezenreserves blijven dalen

De uitstroom van exchanges naar persoonlijke wallets voor opslag blijft groeien. Bitcoin-wisselreserves daalden nadat de prijzen daalden van recordhoogten en bleven dalen. Meer munten die de uitwisseling verlaten dan er binnenkomen, toont aan dat er momenteel geen druk is van verkopers. Hamsteren is dus gebruikelijk omdat beleggers zoveel mogelijk munten proberen te bemachtigen.

Verwante lectuur | Bitcoin zal beter zijn in de tweede helft van 2021, Bloomberg-analist

Iets meer dan een week geleden toonde cryptoquant-rapport aan dat het volume van BTC dat momenteel op beurzen wordt gehouden, in slechts twee dagen met meer dan 100k is gedaald. Cijfers als deze geven vaak aan dat er een aanzienlijke koopdruk in de markt is. En koopdruk leidt meestal tot accumulatie, wat op zijn beurt de waarde van het actief verhoogt.

Toonaangevende beurzen zien dagelijks grote hoeveelheden BTC hun beurzen verlaten. Bij gecentraliseerde beurzen zoals Binance en Coinbase worden de meeste bitcoins van hun beurzen verwijderd.

Verwante lectuur | Bitcoin zal $ 120000 per jaar overschrijden, volgens Pantera CEO

Beleggers zien nog steeds de voordelen van beleggen in cryptocurrencies zoals BTC. Indicatoren tonen aan dat het algemene marktsentiment blijft kopen en vasthouden. Deze investeerders zullen dus zoveel mogelijk bitcoins blijven kopen en die munten behouden in afwachting van bullish rally’s.

Bitcoin blijft vooruit gaan

De vooruitzichten voor bitcoin zijn nog steeds goed, ondanks het feit dat de markt een prijsstijging ziet. In navolging van de leiding van El Salvador door BTC als wettig betaalmiddel te gebruiken, heeft Uruguay onlangs een wetsvoorstel ingediend dat cryptocurrency ook wettig betaalmiddel in het land zal maken.

Megabanks JP Morgan en Wells Fargo hebben aangekondigd dat hun rijke klanten toegang zullen hebben tot investeringsopties waarmee ze de cryptocurrency-markt kunnen betreden. Hopelijk zal dit leiden tot de openstelling van deze investeringsmogelijkheden voor de rest van het publiek.

Bitcoin-prijsgrafiek van TradingView.com

BTC Price Close To Testing $ 41K Resistance Point | A source: BTCUSD on TradingView.com

Marktanalisten blijven bullish bewegingen zien in de prijs van het actief. Analyse van gegevens op het netwerk laat zien dat de dagelijkse transactievolumes toenemen na de recente prijsstijgingen.

Met zoveel bullish indicatoren is het niet moeilijk om te denken dat de rally nog maar net is begonnen. Bitcoin kan nog steeds $ 50K bereiken voordat het jaar afloopt als deze cijfers in lijn zijn met die cijfers.

Best Image From Flickr, Chart From TradingView.com
0 Shares:
You May Also Like