/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Beste SD-kaartlezers - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Beste SD-kaartlezers

In dit artikel zullen we het hebben over de beste SD-kaartlezers. We hebben ons best gedaan om de beste SD-kaartlezers te beoordelen. Ik hoop dat je na het lezen niet teleurgesteld bent, en deel dit artikel Beste SD-kaartlezers met je sociale netwerk.

De beste SD-kaartlezers

Beveiliging Digitale (SD)-kaarten zijn een gemakkelijke manier om gegevens op te slaan, omdat ze draagbaar en betaalbaar zijn. Ze kunnen met name handig zijn voor fotografen, Switch-gamers en andere professionals die de opslagcapaciteit van hun camera’s, consoles en andere apparaten willen uitbreiden zonder permanente hardware-upgrades.

De kaartlezer heeft drie slots voor SD-, CF- en Micro SD-kaarten, zodat je alle drie de kaarten tegelijkertijd kunt lezen. De lees- en schrijfsnelheden van de Unitek-kaartlezer zijn ongelooflijk, aangezien je in ongeveer acht minuten 30 GB aan gegevens kunt overbrengen. Met de huidige SD-kaarten kun je er niet alleen een heleboel in je zak stoppen, maar ook gigabytes en gigabytes aan gegevens opslaan.

Het overzetten van deze gegevens kan echter een beetje vervelend zijn vanwege snelheidsproblemen of omdat uw apparaat niet eens een ingebouwde lezer heeft. Hoewel SD-kaarten populair zijn voor gegevensopslag, hebben veel laptops en pc’s geen ingebouwde SD-kaartlezer. Gebruikers die foto’s moeten bewerken of een back-up van gegevens moeten maken, kunnen profiteren van een SD-kaartlezer, omdat u hiermee de informatie naar een pc kunt overbrengen.

Bekijk de lijst met de beste SD-kaartlezers

Unitek USB C-kaartlezer

De LED op de flash-geheugenkaartlezer controleert de USB-busvoeding en actieve overdracht van gegevensbestanden. Plug & Play-installatie. Geen externe stuurprogramma’s om te downloaden. Compact flash-kaartlezer brengt gegevens over tussen SD-kaart naar CF-kaart en Micro SD-kaart naar CF-kaart.

Ondersteunt SDHC, SDXC, Micro SD, Micro SDHC (UHS-I), Micro SDXC (UHS-I) en CF Type I/MD/MMC; Ideaal voor het overbrengen van hoge resolutie afbeeldingen en video-opnames. MicroSD, SD, SDHC/SDXC, CF-kaarten tot 2TB.

Koop nu

Anker USB 3.0-kaartlezer

De lezer is uitgerust met een USB 3.0-interface, die de super 5Gbps lees- en schrijfsnelheden ondersteunt die moderne geheugenkaarten bieden. Als uw computer een USB-A-poort, Windows 10/8/7/Vista of MAC OSX heeft, werkt de kaartlezer prima. Geen extra voeding nodig.

Lees en schrijf tegelijkertijd op twee kaarten om u de moeite te besparen van voortdurend loskoppelen en opnieuw verbinden. USB 3.0 maakt gegevensoverdrachtsnelheden tot 5 Gbps mogelijk voor snellere synchronisatietijden, compatibel met USB 2.0/1.1

Koop nu

USB C Hub Moshi Symbus Q

Ondersteuning voor 60 Hz video en High Dynamic Range (HDR) zorgt voor een vloeiender, realistischer beeld, met name voor snelle actie- en bewegingsweergave. Volledige USB PD naar snel opladende USB-C-functie Laptops. Thunderbolt 3-compatibel.

Categorie Computer Randapparatuur. CE- en FCC-gecertificeerd. Kenmerken Compact 6-in-1 Symbus Q, Plug-n-Play USB-C dockingstation als geen ander.

Koop nu

UGREEN SD-kaartlezer

De UGREEN USB-geheugenkaartlezer is ontworpen met SD-, TF-, CF- en MS 4-kaartsleuven en ondersteunt het lezen en schrijven van 4 verschillende geheugenkaarten tegelijkertijd. Het bespaart u efficiënt tijd bij het overzetten en retourneren van foto’s of video’s, waardoor herhaaldelijk verbinden en loskoppelen wordt voorkomen.

Deze UGREEN USB 3.0 micro SD-kaartlezer ondersteunt tot 5 Gbps datatransmissiesnelheid met USB 3.0-poort, wat 10x sneller is dan de USB 2.0-versie (480 Mbps). Dit zal veel tijd besparen op de gegevensoverdracht. Deze SD-kaartadapter is ook compatibel met de USB 2.0-poort.

Koop nu

Lexar Professionele USB 3.0

De Lexar Professional SD-kaartlezer bevat twee sleuven voor een standaard SD-kaart en CF-geheugenkaarten, een beetje anders dan de rest van onze selecties, vooral omdat het deze micro SD-functionaliteit niet bevat. Maakt gelijktijdige en kaart-naar-kaart bestandsoverdrachten mogelijk. Pop-upontwerp beschermt kaartsleuven wanneer niet in gebruik.

Maakt gebruik van SuperSpeed ​​USB 3.0-technologie voor snelle bestandsoverdrachten, met een USB-interfacesnelheid tot 500 MB/sec. Maximaliseert de snelheid en bandbreedte van USB 3.0-computers en ondersteunt de nieuwste UDMA CompactFlash-kaartformaten (inclusief UDMA 7), SDXCTM en SD UHS-I/UHS-II (SD 3.0).

Koop nu

Transcend TS-RDF5K

De TS-RDF5K heeft twee slots, zodat hij tegelijkertijd een SD-kaart en een MicroSD-kaart kan verwerken. Beide sleuven bevinden zich aan de zijkant met de SD-kaarten aan de bovenkant en de MicroSD-kaarten in de onderste sleuf. De leessnelheid van 90 MB/s en de schrijfsnelheid van 60 MB/s zijn niet de snelste, maar acceptabel gezien het compacte ontwerp van de TS-RDF5K.

Dankzij het ontwerp met twee sleuven kun je twee kaarten tegelijk lezen en is hij ook compact genoeg om overal mee naartoe te nemen. Gezien zijn betaalbaarheid biedt de TS-RDF5K gebruikers een degelijke kaartlezer tegen de laagst mogelijke prijs.

Koop nu

laatste opmerking:

Ik hoop dat je deze lijst over de beste SD-kaartlezers leuk vindt. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen. Mocht u naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.


Posted

in

by