Bespaar op die “perfect voor PlayStation 5” Sony TV

Terwijl Black Friday nog moet beginnen, komen de eerste deals elke dag binnen en krijgen Sony-tv’s de prijsverlaging.

Sony’s X90J is een van zijn topklasse lcd-tv’s voor 2021, en bij Currys krijgt het 50-inch model een korting die £ 220 van de vraagprijs naar £ 879 kost.

Bespaar op die “perfect voor PlayStation 5” Sony TV

Sony noemt hun X90J lcd-tv perfect voor de PlayStation 5, en u kunt £ 220 besparen op het 50 inch-model in deze aanbieding

De X90J heeft een Full Array-display, wat betekent dat hij over de schermtechnologie beschikt om met meer precisie helderdere beelden en diepere zwarttinten te leveren dan lcd-tv’s met randverlichting.

Het beschikt over Sony’s geheel nieuwe XR Cognitive Processor die kunstmatige intelligentie gebruikt om een ​​natuurlijker en levensechter beeld te creëren, met meer pittige kleuren, verbeterd contrast en meer detail. Het verbetert ook de audio en zorgt ervoor dat het wordt gepositioneerd om overeen te komen met waar het geluid vandaan komt op het scherm.

Op het gebied van HDR is er Dolby Vision, HDR10 en HLG, waarmee u HDR-weergave kunt bekijken op de populairste Britse catch-up-apps (zoals de iPlayer van de BBC), evenals Netflix en Disney + (die Dolby Vision gebruiken) ). ).

Sony-tv’s ondersteunen geen Freeview Play, maar gebruiken YouView (waar je ook de inhaalapps vindt). Er is ook de geheel nieuwe Google TV-interface waarmee u gemakkelijk de inhoud kunt vinden die u het meest interesseert, met een enorme hoeveelheid apps en inhoud om uit te kiezen. Koop deze tv en je hebt genoeg content binnen handbereik.

Google-compatibiliteit zorgt ook voor intelligentie, met spraakgestuurd zoeken in Google Assistant en Chromecast-streaming om u meer opties te geven voor het streamen van inhoud naar de tv.

De X90J ondersteunt ook Sony’s X-Balanced-luidspreker voor helderdere audioprestaties, evenals Dolby Atmos-compatibiliteit voor meer ruimtelijk en gedetailleerd geluid.

Bespaar daarop "perfect voor PlayStation 5" Sony-tv

Bespaar op die “perfect voor PlayStation 5” Sony TV

Sony noemt hun X90J lcd-tv perfect voor de PlayStation 5, en u kunt £ 220 besparen op het 50 inch-model in deze aanbieding

Maar echt, de belangrijkste crux van het aanbod van de X90J is dat Sony het de perfecte tv voor de PlayStation 5 noemt, met twee exclusieve functies zoals Auto HDR Tone Mapping en Auto Genre Picture Mode. De eerste optimaliseert HDR, met de functie om te herkennen welke tv op de console is aangesloten en dienovereenkomstig te configureren.

De laatste zet de tv onmiddellijk in de gamemodus, waardoor vertraging wordt geminimaliseerd voor een betere respons. Houd er rekening mee dat deze functies eind 2021 via een firmware-update op de X80J moeten verschijnen.

Dus als je een PlayStation 5 hebt en op zoek bent naar een nieuwe tv, dan is de X90J een uitstekende kandidaat voor selectie. Het is een match made in Sony’s hemel.

Bezoek onze deals-hub om meer van de beste Black Friday-deals te zien

0 Shares:
You May Also Like
Read More

Wat is een OD Zero Mini LED-tv?

TCL was de eerste tv-fabrikant die Mini LED-tv’s introduceerde. En nu is de nieuwste mini-LED-innovatie van het bedrijf…
Read More

FaceTime voor Android gebruiken

Apple heeft het eindelijk mogelijk gemaakt voor gebruikers van Android-telefoons om FaceTime te gebruiken … een soort van.…