Bellen of gebeld worden in Windows 10 met een Android-telefoon

Deze handleiding gaat over hoe u kunt bellen of gebeld kunt worden in Windows 10 met een Android-telefoon. Dus lees deze gratis gids, Hoe u kunt bellen of gebeld kunt worden op Windows 10 Een Android-telefoon gebruiken, stap voor stap. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Bellen of gebeld worden op Windows 10 met een Android-telefoon – Handleiding

Yours from Microsoft Phone-app krijgt vaak een gezonde update met functies op Windows 10. Hoewel het werkt met iPhone- en Android-smartphones, heeft het laatste platform een ​​functie om te definiëren. Ondertussen geeft Apple er de voorkeur aan streng te zijn met iOS om de privacy van gebruikers te beschermen. Op Android kunt u met de app Jouw telefoon enkele basisfuncties van uw telefoon gebruiken zonder deze aan te raken. van al deze functies is bellen en gebeld worden erg handig, vooral als je veel tijd doorbrengt met werken op een Windows-pc. U hebt een pc en een Android-telefoon met de volgende specificaties nodig voor de oproepfunctie:

Op uw computer of laptop moet Windows 10 mei 2019 Build – Windows versie 1903 of later worden uitgevoerd. Ten tweede moet er een Bluetooth-verbinding aanwezig zijn in Windows 10 en je Android. U hebt ook een Android-telefoon met Android 7.0 of een latere versie nodig. Zodra u weet wat er nodig is, kunt u doorgaan naar het configuratiegedeelte. Gebruikers kunnen soepel doorgaan met het bewerken van documenten of foto’s terwijl ze schakelen tussen Apple-apparaten. Met de Your Phone-app van Windows is Microsoft erin geslaagd de ecosysteembarrière tussen Windows en Android te overbruggen, waardoor gebruikers hun telefoon draadloos kunnen beheren en spiegelen voor pc.

Bellen of gebeld worden in Windows 10 met een Android-telefoon

Koppel pc met Android-telefoon

Het eerste dat u moet doen om Android-telefoongesprekken in Windows 10 te krijgen, is een koppeling tussen beide tot stand te brengen. Zie hoe:

 • download uw telefoon-app uit de Google Play Store op uw Android-apparaat.
 • Open de app op je Android-telefoon. Meld u aan bij uw telefoontoepassing met uw Microsoft-account.
 • Het zal om de nodige machtigingen vragen, zoals toegang tot uw contacten, telefoontjes, media en sms-berichten. Laat het ook op de achtergrond draaien.
 • Het zal u vragen om het koppelen op uw pc te voltooien. open uw Telefoon-app op uw Windows 10-laptop. (Installeer het vanuit de Microsoft Store als je dat nog niet hebt gedaan.)
 • Wanneer u uw Telefoon-app op uw Windows 10-laptop opent, stuurt deze automatisch een melding naar uw telefoon met de vraag om “De verbinding toe te staan”. (Deze melding verschijnt als uw Android-apparaat en Windows 10-computer zijn aangemeld met hetzelfde Microsoft-account.)
 • Selecteer op uw Windows 10-pc het type apparaat waarmee u verbinding maakt.
 • Dat is het! U hebt nu uw Android-telefoon met succes gekoppeld aan uw Windows 10-pc.
 • Verbind uw Android-telefoon voor Windows 10 pc via Bluetooth

 • klik in uw Phone Companion-app op uw pc op de knop Oproepen in het linkerdeelvenster. Tik aan de rechterkant op de knop “Start”.
 • U ontvangt een koppelingsmelding op uw Android-smartphone. Sta de melding toe en vink het vakje aan met de tekst ‘Toegang tot uw contacten en belgeschiedenis toestaan’.
 • Klik op uw pc op Ja wanneer u wordt gevraagd om te koppelen met een Android-telefoon.
 • Dat is het! U bent nu klaar om Android-telefoongesprekken te ontvangen op een pc of laptop met Windows 10.
 • laatste opmerking:

  Ik hoop dat je de gids leuk vindt Hoe te bellen of gebeld te worden op Windows 10 met een Android-telefoon. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.

  0 Shares:
  You May Also Like