/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); BBC iPlayer streamen op Apple TV - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

BBC iPlayer streamen op Apple TV

Deze tip gaat over het streamen van BBC iPlayer op Apple TV. Lees dus stap voor stap deze gratis gids, Hoe BBC iPlayer op Apple TV te streamen. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Hoe BBC iPlayer op Apple TV te streamen – Gids

BBC iPlayer streamt de nieuwste series, tv-shows, video on demand, sport, comedy, documentaires, drama’s enzovoort. Op BBC iPlayer kun je je favoriete programma’s of evenementen downloaden en ze offline bekijken op een tijdstip dat jou uitkomt. Je hebt de mogelijkheid om live kanalen te pauzeren of terug te spoelen, zodat je niets hoeft te missen. In de BBC iPlayer-app kun je je eigen afspeellijst maken door simpelweg op de +-knop te tikken. Een van de beste dingen van BBC iPlayer is dat je de video op het ene apparaat kunt bekijken en de shows op een ander apparaat kunt blijven bekijken. Als je een liefhebber van Apple-apparaten bent, kun je BBC iPlayer op Apple TV installeren om je favoriete materiaal op grotere schermen te streamen.

Je kunt al je favoriete programma’s van streamingdiensten zoals BBC iPlayer, All4, ITV Hub en meer rechtstreeks in de app bekijken. De Apple TV-app is de enige plek om veelgeprezen Apple Original-programma’s en -films te bekijken. Je kanalen moeten worden beheerd. Hoe werkt BBC iPlayer met BBC iPlayer Support AirPlay? Hier is mijn blog op BBC iPlayer en AirPlay. Als je een Apple TV hebt, raad ik aan om de BBC iPlayer-app te installeren in plaats van AirPlay te gebruiken.

Hoe krijg ik de BBC iPlayer-app op Apple TV?

 • Sluit uw Apple TV-apparaat aan op de tv.
 • Start het apparaat en open de App Store.
 • Typ BBC iPlayer in de zoekbalk en klik op het zoekpictogram.
 • Open de officiële BBC iPlayer-app en tik op Installeren om de app te downloaden.
 • Start na de installatie de app en voer uw inloggegevens in.
 • Nu kunt u uw favoriete films, live tv-zenderseries en nog veel meer streamen op het grotere tv-scherm.
 • Hoe BBC iPlayer ontgrendelen?

  Iedereen weet dat BBC iPlayer en zijn media alleen toegankelijk zijn in het VK. Gebruikers buiten het VK moeten een VPN (Virtual Private Network) installeren om toegang te krijgen tot media op iPlayer. VPN helpt u verbinding te maken met servers in het buitenland zonder uw privacy in gevaar te brengen. Het versleutelt ook uw online activiteiten en voorkomt dat anderen uw gegevens volgen of controleren. U moet dus BBC iPlayer VPN installeren om geografische beperkingen te omzeilen. Aan de andere kant heeft Apple TV geen native VPN-apps.

  U moet dus op zoek naar andere methoden om VPN op Apple TV te gebruiken. Om het u gemakkelijker te maken, hebben we een speciaal artikel waarin wordt uitgelegd hoe u VPN op Apple TV installeert. Lees het artikel en krijg eenvoudig toegang tot VPN op Apple TV. Maak na het installeren van de VPN verbinding met de Britse server en krijg eenvoudig toegang tot BBC iPlayer. Er zijn veel VPN’s op de markt.

  laatste opmerking:

  Ik hoop dat je de gids Hoe BBC iPlayer streamen op Apple TV leuk vindt. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.

  Ik hoop dat je het artikel Hoe BBC iPlayer streamen op Apple TV leuk vindt. Deel deze gids alstublieft met uw vrienden en familie. Als je hulp nodig hebt met betrekking tot dit bericht Hoe BBC iPlayer op Apple TV te streamen, neem dan contact met ons op


  Posted

  in

  by