/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); BBC iPlayer heeft meer dan 1000 sets om van te genieten tijdens de feestdagen - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

BBC iPlayer heeft meer dan 1000 sets om van te genieten tijdens de feestdagen

De BBC heeft aangekondigd dat het meer dan 1000 boxen aan zijn steaming-service zal toevoegen, evenals een reeks nieuwe programma’s.

We zijn nog maar een paar dagen verwijderd van december, wat betekent dat we dichter bij Kerstmis komen, wat, zoals we allemaal weten, het perfecte moment is om je te settelen met een geheel nieuwe boxset.

Gelukkig zal de BBC iets toevoegen aan zijn toch al indrukwekkende selectie, en binnenkort zal iPlayer boordevol meer dan 1000 boxsets en andere titels, samen met een paar nieuwe shows.

The Girl Before is beschikbaar om te bekijken in Ultra HD en komt op de streamingdienst; een nieuwe show met in de hoofdrol Loki en David Oyelowo’s Gugu Mbatha-Raw, het volgt een jonge vrouw die verhuist naar een vreemd huis ontworpen door een raadselachtige architect.

het bbc-meisjeHet meisje ervoor

Op tweede kerstdag zal er weer een nieuw programma op onze schermen prijken; Met in de hoofdrollen David Tennant, Ibrahim Koma en Leonie Benesch, Around the World in 80 Days is een bewerking van de klassieke roman geschreven door Jules Verne.

En als je iets wilt zien waarvan je al weet dat je ervan houdt, dan wordt er een enorme selectie aan shows aan de site toegevoegd, waaronder de onderwaterthriller Vigil, Line of Duty Season XNUMX, Killing Eve, Peaky Blinders en Luther. , Om er een paar te noemen.

Elke jongere kan enthousiast zijn om te horen dat ieders favoriete schaap terugkomt voor een speciale feestelijke kerstaflevering. Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas zal op eerste kerstdag beschikbaar zijn, samen met andere kinderklassiekers zoals The Snail and the Whale, The Gruffalo en Zog and the Flying Doctors.

De Attenborough en Attenborough Song Wonder en Mammoth Cemetery zullen ook beschikbaar zijn tijdens de feestdagen. Je kunt ook The Mating Game verwachten, verteld door Sir David, en het universum van professor Brian Cox die ons door alle wonderen van het universum zal leiden.

Er is zoveel te genieten tijdens de kerstperiode met BBC iPlayer, met de toevoeging van nieuwe en oude films en shows, zullen ze dit jaar voor elk wat wils zijn.


Posted

in

by