/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Apps downloaden op Firestick en Fire TV - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Apps downloaden op Firestick en Fire TV

Deze handleiding gaat over het downloaden van apps op Firestick en Fire TV. Dus lees deze gratis gids, Stap voor stap Apps downloaden op Firestick en Fire TV. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Apps downloaden op Firestick en Fire TV – Gids

Firestick is een speciaal apparaat voor mediastreaming voor Amazon-gebruikers. Het is geweldig voor het kijken naar films en tv-programma’s, het spelen van videogames of het luisteren naar muziek. De ingebouwde app store biedt een indrukwekkende selectie van populaire streamingdiensten zoals Netflix en Hulu. Als een bepaalde app niet in de bibliotheek is opgenomen, is dat geen probleem – er is nog steeds een manier om deze aan uw apparaat toe te voegen. In dit artikel laten we u zien hoe u apps op Firestick installeert via de Amazon-website of sideload. Fire TV Stick heeft verschillende vooraf geïnstalleerde apps beschikbaar voor bepaalde gebruikers.

Amazon Instant Video is bijvoorbeeld gratis als een geïntegreerde videostreamingservice voor Amazon Prime-abonnees. Maar maak je geen zorgen, je bent niet beperkt tot Amazon-producten. Omdat Firestick in de eerste plaats een digitaal streamingapparaat is, ondersteunt het een breed scala aan reguliere kanalen en streamingdiensten. Als je een Netflix- of Hulu-account hebt, kun je eenvoudig je favoriete programma’s bekijken op Firestick. Er zijn verschillende manieren om inhoud aan uw apparaat toe te voegen. Leer hier hoe u apps op Firestick installeert:

Apps downloaden op Firestick en Fire TV

Apps downloaden met een spraakafstandsbediening

Als je Amazon Fire TV Stick met een spraakafstandsbediening is geleverd, kun je Alexa eenvoudig vragen om een ​​app te openen en wordt je meteen naar de downloadpagina geleid. Om dit te doen, houdt u de knop met het microfoonpictogram of het Alexa-symbool ingedrukt en zegt u: “Alexa, open .” Selecteer vervolgens de downloadknop die op het scherm verschijnt door op de knop Selecteren op uw afstandsbediening te drukken.

Hoe u handmatig een app op uw Fire TV Stick kunt downloaden

 • Selecteer de knop Zoeken op het startscherm van uw Fire TV. U kunt dit doen door op de rechter richtingsknop op uw afstandsbediening te drukken totdat deze is gemarkeerd. Klik vervolgens op de knop omlaag op uw afstandsbediening om het menu weer te geven.
 • Selecteer vervolgens Zoeken.
 • Voer vervolgens de naam in van de app die u wilt downloaden. Je moet het letter voor letter doen met je afstandsbediening. gebruik de richtingstoetsen om elke letter te selecteren en de knop Selecteren om elke letter in te voeren.
 • Scroll vervolgens naar beneden en selecteer de app-naam. U hoeft niet de volledige naam te typen om deze te zien verschijnen.
 • Selecteer vervolgens het applicatiepictogram. Als u de app die u wilt downloaden niet ziet, scrolt u naar rechts of scrolt u omlaag om deze te vinden.
 • Selecteer ten slotte Downloaden.
 • Apps downloaden per categorie

 • Ga naar het startscherm van Zoeken op Fire TV.
 • Selecteer vervolgens Appstore. U kunt op deze pagina ook naar apps zoeken door een van de andere secties te selecteren.
 • Selecteer vervolgens een categorie, kies een app en klik ten slotte op Downloaden. U kunt zoeken naar populaire apps in het gedeelte Uitgelicht, terwijl het gedeelte App-bibliotheek u alle apps toont die u eerder op elk Fire TV-apparaat hebt gedownload.
 • Apps toevoegen aan uw Fire TV-startscherm

  Om apps toe te voegen aan uw Fire TV-startscherm, klikt u op het apps-pictogram dat eruitziet als drie vakken met een plusteken. Markeer vervolgens de app die u wilt verplaatsen en druk op de menuknop op uw afstandsbediening. Selecteer ten slotte Verplaatsen en gebruik je afstandsbediening om de app toe te voegen aan de bovenste rij.

 • selecteer de apps-knop op het startscherm van uw Fire TV. dit is de knop met drie vakjes en een plusteken.
 • Markeer vervolgens de app die u wilt verplaatsen. Klik niet op de applicatie. Dit wordt geopend. Gebruik in plaats daarvan gewoon de afstandsbediening om naar de app te navigeren.
 • Klik dan op de menuknop op je afstandsbediening. dit is de knop met het pictogram met drie lijnen.
 • Selecteer vervolgens Verplaatsen. U zou deze optie aan de rechterkant van het scherm moeten zien verschijnen en op de knop Selecteren op uw afstandsbediening drukken.
 • Verplaats ten slotte de app naar de bovenste rij. Gebruik hiervoor de richtingstoetsen op uw afstandsbediening. U kunt momenteel slechts 6 apps aan het startscherm toevoegen. ze verschijnen allemaal in de middelste balk van je startscherm.
 • Apps downloaden op een oudere Fire TV Stick

  Om naar een specifieke app te zoeken, navigeert u naar uw startscherm en selecteert u het vergrootglaspictogram in het hoofdmenu. Voer de naam in van de app die u zoekt en selecteer deze uit de lijst. Selecteer vervolgens Ophalen of Downloaden.

 • Start Fire Stick en selecteer het vergrootglaspictogram in het hoofdmenu. U vindt deze in de linkerbovenhoek van het scherm. Als je een Fire Stick-afstandsbediening met ingebouwde microfoon hebt, kun je ook apps zoeken door op de microfoonknop op de afstandsbediening te drukken en de naam van de app te zeggen.
 • Voer met behulp van het richtingspad de naam van een applicatie in. U hoeft niet de hele zin te typen. De toepassingsnaam kan verschijnen voordat u deze volledig hebt getypt.
 • Selecteer vervolgens de toepassing uit de lijst. Zodra u de naam ziet van de app die u wilt downloaden, drukt u op het richtingspad totdat u de naam van de app bereikt.
 • druk op de middelste knop op de afstandsbediening om een ​​applicatie te selecteren.
 • Selecteer vervolgens Ophalen of Downloaden. U ziet de downloadknop als u de app in het verleden heeft gedownload. U ziet de knop Ophalen als u de app nog nooit eerder heeft gedownload.
 • Wacht tot het downloaden is voltooid en selecteer Openen om het te starten.
 • laatste opmerking:

  Ik hoop dat je de gids leuk vindt om apps te downloaden op Firestick en Fire TV. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.


  Posted

  in

  by