/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Apple zou weer werken aan AirPower-oplader, draadloos opladen op lange afstand - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Apple zou weer werken aan AirPower-oplader, draadloos opladen op lange afstand

Zoals veel producten die dichter bij de release werden geannuleerd, is Apple’s AirPower Charger een mythe die weigert te sterven.

Aangekondigd in 2017, was de AirPower een speciale mat die was ontworpen om meerdere apparaten op te laden zonder ze aan te sluiten. Helaas ondervond de oplaadmat oververhittingsproblemen, wat werd toegeschreven aan de dichte spoelopstelling. Vorig jaar rond dezelfde tijd besloot Apple het idee te laten vallen, omdat het niet aan zijn eigen ‘hoge normen’ kon voldoen.

In 2020 hoorden we dat Apple het project overnam.

AirPower is niet dood?

Het project wordt intern hervat. Geen garantie dat ze het zullen afronden en vrijgeven, maar ze hebben het nog niet opgegeven en ze proberen de spoelen opnieuw te ontwerpen om de warmte efficiënter te verplaatsen. Er wordt gewerkt aan prototypes.

????? pic.twitter.com/tjbbViwGM2

– Jon Prosser (@jon_prosser) 22 maart 2020

Dat gerucht leverde niet veel op, maar een nu betrouwbaardere Apple-informant, Mark Gurman van Bloomberg, bevestigde ook dat het project nieuw leven is ingeblazen.

Het nieuwe apparaat zou zowel iPhone, AirPods als Apple Watch ondersteunen.

De plannen van Apple zijn echter nog ambitieuzer, aangezien het bedrijf onderzoek doet naar “apparaten voor draadloos opladen op korte en lange afstand”, inclusief een toekomst waarin alle belangrijke apparaten elkaar kunnen opladen. “Stel je een iPad voor die een oplaadt? iPhone? en dan wat? iPhone? laad AirPods of een Apple Watch op’, voegt Gurman toe.

De ambitie van Apple lijkt verder te gaan dan omgekeerd draadloos opladen, wat nu gebruikelijk is in Android-apparaten, en bestaat in embryonale vorm in de iPhone, die een MagSafe draadloze batterij kan veranderen.

Het valt nog te bezien of de plannen van Apple beter zullen uitpakken dan de originele AirPower, die zelf al te ambitieus was.

via Macrumor.


Posted

in

by