Alle nieuwe Acer-laptops onthuld

Januari is de belangrijkste tijd van het jaar voor aankondigingen van nieuwe technologie en we zijn verheugd u te kunnen vertellen over alle nieuwste Acer-laptops die dit jaar aankomen.

Lees verder om alle onlangs onthulde Acer-laptops te zien die in 2022 aankomen.

Acer Swift X 2022

De Swift X is de favoriete laptop voor alle creatieve mensen. Het lichte en slanke apparaat wordt geleverd met Intel Core-processors van de 12e generatie, die tot 14 cores kunnen hebben, met zes performance-cores en acht efficiency-cores. Dit is een verbetering ten opzichte van de vorige Swift X uit 2021, die in plaats daarvan is uitgerust met de AMD Ryzen 5000-serie mobiele processor.

De Swift X kent twee varianten, de 14 inch en de 16 inch. De kleinere variant wordt geleverd met de Nvidia GeForce 3050 of 3050 Ti grafische kaart, waardoor videobewerking eenvoudiger wordt. In plaats daarvan wordt de 16-inch variant geleverd met een Intel Arc grafische kaart, waarbij beide modellen 16 GB geheugen en 1 TB opslagruimte hebben.

Acer Aspire Vero Nat GeoAcer Aspire Vero Nat Geo

De laptop zelf wordt geleverd in een enkele variant, met maximaal een 11e generatie Intel Core-processor en Intel Iris Xe-graphics. De Vero Nat Geo wordt geleverd met Windows 11, dus u krijgt het meest recente besturingssysteem direct uit de doos.

Het lijkt erop dat de belangrijkste trekpleister van deze laptop het duurzaamheidsaspect is, aangezien Acer vermeldt dat de toetsenbordcover is gemaakt van 50% PCR-plastic, terwijl de boven- en onderkant van plastic covers, de schermrand en het werkoppervlak zijn gemaakt van 30% PCR plastic. .

Acer Aspire Vero Nat Geo

PCR-plastic, of post-consumer gerecycled materiaal, verwijst naar kunststoffen zoals PET of PP, die grotendeels worden gerecycled en vervolgens opnieuw worden verwerkt tot hars, wat betekent dat het wordt hergebruikt en wordt omgezet in iets nieuws.

Acer beweert ook dat het paneel voor meer dan 99% recyclebaar is en dat er geen verf op het onderframe zit, waardoor de impact van VOS, chemicaliën die in verf worden aangetroffen en schadelijke effecten hebben, wordt verminderd. nadelige effecten zowel op het milieu als op mensen met ademhalingsproblemen.

Acer Nitro 5

De Nitro 5 is Acer’s antwoord op een nieuwe gaming-laptop, omdat hij wordt geleverd met een AMD Ryzen 6000-serie processor, samen met de Nvidia GeForce GPU die naar verwachting razendsnelle prestaties zal leveren en nieuwe functies mogelijk zal maken. generatie zoals ray tracing.

Je hebt de mogelijkheid om de Nitro 5 te upgraden naar 32GB DDR5 4800Mhz RAM, met twee slots voor een M.2 SS2 en SATA 1 harde schijf.

Acer Nitro 5

Deze laptop is er in twee varianten, de eerste met een 15,6 inch scherm en de tweede met een 17,3 inch scherm. Beide schermen hebben een verversingssnelheid van 144 Hz / QHD voor heldere en heldere gameplay, perfect voor elke competitieve gamer.

De Nitro 5 heeft ook een uitlaatontwerp met vier poorten met dubbele ventilatorkoeling en twee ingangen om te voorkomen dat het systeem oververhit raakt, evenals een NitroSense-app die de prestaties kan overklokken en uw systeem kan beheren.

Roofdier Helios 300

De tweede gaming-laptop in deze nieuwe lijn, de Predator Helios 300, is een andere geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe gaming-laptop.

Uitgerust met de nieuwste 7e generatie Intel i12-processors en met opties voor de GeForce RTX 3080 / RTX 3070 Ti / RTX 3070 / RTX 3060 laptop GPU, zou de Helios 300 zonder problemen triple-A-games moeten draaien op basis van onze ervaring met het testen van laptops met vergelijkbare specificaties. . Qua weergave zijn er 15,6-inch en 17,3-inch weergave-opties, met keuzes variërend van een high-end QHD-resolutiescherm met een verversingssnelheid van 165 Hz tot FHD-resolutie. , 165 Hz / 144 Hz opties.

Roofdier Helios 300

De Helios 300 is voorzien van RGB-verlichting per toets of 4-zones op het toetsenbord, afhankelijk van de configuratie, met Mini LED-lampjes die minder stroom nodig hebben en uniformer van kleur zijn dan hun niet-Mini LED-tegenhangers.

De 5e AeroBlade 3D-ventilatortechnologie heeft 89 bladen van 0,08 mm en een windgeleidingsstructuur om je laptop koel te houden terwijl je speelt, met vloeibaar metaal thermisch vet als het thermische interfacemateriaal tussen de processor en thermische module voor een efficiëntere warmteoverdracht.

0 Shares:
You May Also Like
Read More

Hoe u uw cache in Chrome kunt wissen

Het wissen van uw cache is een goede hygiëne voor elke internetgebruiker. Naast het verwijderen van ongewenste tracking…