2024 is een speelfilm die volledig op de OnePlus 9 Pro is opgenomen. Binnenkort naar Disney + Hotstar

Eerder dit jaar onthulde OnePlus zijn vlaggenschip OnePlus 9-serie met Hasselblad-camera’s. Sinds de lancering heeft de Chinese reus samengewerkt met verschillende productiebedrijven in India om de OnePlus 9 en 9 Pro te promoten. Nu hebben OnePlus en de populaire Indiase filmmaker Vikramaditya Motwane samengewerkt om een ​​lange speelfilm te maken met de OnePlus 9 Pro.

De speelfilm, genaamd 2024, werd geregisseerd door Vikramaditya Motwane’s productiehuis Andolan Productions en OnePlus in samenwerking met Big Bad Wolf Studios en Odd and Even Productions. Onlangs verscheen op YouTube een trailer van een speelfilm van een uur, die je hieronder kunt bekijken.

Als we naar de trailer kijken, lijkt de film uit 2024 een fictieve weergave van de door het coronavirus getroffen wereld van vandaag. De actie speelt zich echter af in 2024 en volgt de levens van vier jonge mensen die samen opgroeiden in een weeshuis en proberen te overleven in een met virus besmette omgeving in de Indiase stad Mumbai.

Nu is het interessant om te zien dat OnePlus met dergelijke advertentiestrategieën komt om Hasselblad-camera’s in de OnePlus 9-serie aan te prijzen. Volgens het bedrijf is de film volledig opgenomen met de OnePlus 9 Pro, het oudere model in de serie.

Het wordt geleverd met een drievoudige camera-instelling, waaronder een 48 MP Sony IMX689 f / 1.8-sensor, een Sony IMX766 50 MP f / 2.2 ultrabrede sensor, evenals een lens met een willekeurige vorm en een 2 MP monochrome lens. Het apparaat kan video opnemen tot een resolutie van 8K met 30 fps.
Bovendien kon OnePlus door een samenwerking met Hasselblad de kleurwetenschap van de camera’s aan boord van de OnePlus 9 Pro verfijnen om natuurlijke kleuren, betere huidtinten en een algehele kleurverbetering te leveren voor afbeeldingen en video’s die met het apparaat zijn vastgelegd .

Overgaand op een speelfilm die met een apparaat is opgenomen, gaan we ervan uit dat de regisseur en cameraman extra apparatuur hebben gebruikt om de hele film op te nemen. En aan de trailer te zien, lijkt het erop dat ze het behoorlijk goed hebben gedaan. 2024 verschijnt op 23 november via Disney + Hotstar. Dus als je de film wilt bekijken nadat deze is uitgebracht, zorg er dan voor dat je je Disney + Hostar-abonnement vóór die datum verlengt. Deel ook uw mening hierover met ons in de opmerkingen hieronder.

0 Shares:
You May Also Like
Read More

AIO RAM / CPU met overal schermen!

Alles-in-één pc’s koelen meestal de CPU of GPU. Thermaltake biedt ons echter een aantal zeer speciale kits aan.…